Zwemschool zaterdag

Onze zwemschool vindt elke zaterdag plaats van 9u tot 9u45 en van 9u45 tot 10u30.

Kinderen worden toegelaten vanaf het jaar waarin ze 4 jaar worden, geboortejaar 2018. Om mooi te leren zwemmen dragen de kinderen best een gewoon badpak of zwemslip, zeker geen boxershort of short tot op de knieën. Dit brengt alleen maar weerstand en last met zich mee.

Bij ons kunt u zich het ganse jaar door inschrijven en wordt het lidgeld aangepast aan de inschrijvingsdatum. Ons zwemjaar loopt normaal van half augustus tot half juli en het lidgeld bedraagt 150 euro voor een gans jaar, verzekering tegen ongevallen in het zwembad en ingangsticket inbegrepen. Uw kind mag 2 à 3 maal een proefles bijwonen vooraleer men zich definitief inschrijft.

Omwille van het grote succes van onze zwemschool zijn wij genoodzaakt om met een wachtlijst te werken. Indien interesse gelieve contact met ons op te nemen.

De kinderen hoeven alleen maar hun zwemkledij mee te brengen, alle andere materiaal wordt ter beschikking gesteld van de club.

Als er geen zwemschool is, bijvoorbeeld door sluiting van het zwembad of door een wedstrijd, laten we dit enkele weken op voorhand weten via mail. Het staat ook altijd op de startpagina van onze website. U krijgt ook 3 à 4 keer per jaar een nieuwsbrief van de club per mail toegestuurd. Het is dus beter als u over een e-mail adres beschikt, of als u een nieuw e-adres hebt, om dit zo vlug mogelijk door te geven aan de verantwoordelijke van ZTZ.

Onze club werkt de zaterdagvoormiddag in de breedte van het zwembad in 6 verschillende groepen met gebrevetteerde lesgevers, en de kinderen worden bij hun eerste les in een groep ingedeeld die best bij hun mogelijkheden past.
De kinderen mogen pas naar een hogere groep als ze de doelstellingen van de oorspronkelijke groep aankunnen!
Iedereen groeit door op zijn eigen tempo, want ons motto is, eerst mooi leren zwemmen, de snelheid komt er later bij.
Wanneer de kinderen mogen doorschuiven naar een volgende groep krijgen zij van de lesgever/ster een briefje mee naar huis.

Verantwoordelijken: Greetje Dewitte & Lien Hellebuyck.